• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Tohok

Nowy
Punktów
0
Miasto
Bielsko-Biała
Witam wszystkich :)
Nie jestem co prawda mechanikiem,
ale posiadam dwa stare auta, na temat których to modeli aut znalazłem tu kilka wątków, także tego... Pozdrawiam

focusmar

Nowy
Punktów
0
Miasto
Toruń
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
witam serdecznie!
Jestem posiadaczem 10 letniego focusa więc jak się domyślacie będę potrzebował wielu rad doświadczonych użytkowników starszych samochodów.

Na początek Prosiłbym o pomoc w rozkodowaniu radia. Jeżdżąc w ciszy od trzech miesięcy odkąd wymieniłem akumulator stwierdziłem że muszę poszukać pomocy. Ford focus Mk2 seria radia
M049627.
Będę wdzięczny za pomoc.

Ostatnia edycja:

Roman21

Nowy
Punktów
0
Miasto
Olsztyn
ktosiek.pl
Witam, trafiłem na forum szukając zagadnień związanych z autem w google. Mam nadzieję, że znajdę tu potrzebne informacje i uzyskam czasami porady osób bardziej doświadczonych :)

marchewpl

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Poznań
Witam wszystkich ,jestem tu aby uzyskać odpowiedzi na moje pytania - liczę na Was moi drodzy ;)

bawarek735

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Czołem, czołem.
Witam Wszystkich w ten świąteczny dzień.
Ja już mam wszystko popieczone więc mam już wolne i czekam na śledzika..........:watching:
Wesołych.

Do góry Bottom