WITAM WSZYSTKICH MIESZKAM I PRACUJE W IRLANDII JESTEM Z ZAWODU MECHANIKIEM ALE PRACUJE JAKO KIEROWCA .Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam i pozdrawiam z Wrocławia wszystkich jestem emerytem z zawodu maszynista dźwignic i żurawii kołowychRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
Witam!
Jestem emerytem z zawodu maszynista dźwignic kołowych , lubię mechanikę
Witam wszystkich użytkowników forumRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
DarekWitam wszystkich użytkowników forum
Sarek