• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Jacwik

Nowy
Punktów
0
Miasto
Żagań
Jestem Wiktor, siemano :D trafiłem na forum z nadzieją że uzykam odpowiedzi na swoje pytania ;) potrzebuje kupić w najbliższym czasie samochod, nie znam się za bardzo, podobnie jak najbliższe mi osoby, szukam osoby co jest w temacie :) tymczasem...uda się do innego działu (kupię samochod)

Punktów
0
Miasto
Warszawa
Witam dzięki za przyjęcie.
Zajmuję się serwisem myjek ciśnieniowych oraz innych urządzeń czyszczących.
Zapraszam do skorzystania z naszych usług
:)
Działamy w okolicy Warszawy.

Maskaarada

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Szczecin
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Maaaskarada się przedstawia jako nowy użytkownik forum. Znalazłem te forum przeglądając informacje o tym zawodzie.

darnel

Nowy
Punktów
0
Miasto
Zabrze
Witam.
Sma naprawiam swoje samochody, mimo że mechanikiem z zawodu nie jestem i wspomagam sie wiadomościami z takich jak to forum. Chętnie dzielę się też swoją wiedzą, zrobiłem kilka poradników. Pozdrawiam

cameleon741

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Mazowieckie
Witam kolegów i koleżanki :) Forum znalazłem poprzez wyszukiwarkę a na co dzień prowadzę firmę spedycyjno-transportową :)

Do góry Bottom