• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

mario.gr.

Nowy
Punktów
0
witam - mam problem z otwarciem klapy bagażnika w volvo s-40 nie reaguje na pilota ani też centralny zamek w drzwiach proszę o pomoc mariogr

killer85

Modernsoft
Punktów
5
Miasto
łódź
witam wszystkich
pseudo killer
serwis gsm(tu sie nie rozpisze)
początkujący serwisant samochodowy-może predzej elektronik
2 lata doswiadczenia
enigma zabawki smoka-korekty licznikow -ale zostalm przy enigmie :)
cmd - tylko jak ktos obrobi plik to go zaladuje -niestety nikt nie chce oddac wiedzy jak obrobic plik
vag commander -nie jakies chinskie g.. tylko oryginał licencja vag i merce włacznie z sbc -pomimo ze starka to robi :)
praca na starce do merca
praca na lexi i pp
radio code praca z martechem
no i nowy nabytek clip do renault -niestety doswiadczenie zerowe -i po to jestem na tym forum :)

pozdro:)

aszand

Nowy
Punktów
0
Pozdrowienia dla Wszystkich!
Mam pytanie.
Jak zamontować program ELSA?
Przy instalacji ELSA 3.60 zrobiłem jakiś błąd - program nie chce identyfikować auta.
Proszę o radę.

wojtulo

Początkujący
Punktów
0
Witam wszystkich serdecznie.Mam problem z wprowadzeniem kodu do radia do Laguny II.
Wyczytałem na forum że aby wpisać 4ro cyfrowy kod należy pokrętłem w pilocie przy kierownicy
ustawić daną cyfrę i zatwierdzić ją przyciskiem i tu właśnie problem ,którym ?,i powtórzyć tą operację aż się wpisze cały kod.Nie mam instrukcji obsługi radia i nie wiem co oznacza ten znak graficzny dotyczący tego przycisku do zatwierdzania.Ja próbowałem zatwierdzać tym dolnym przyciskiem w pilocie i za każdym razem mam ERROR, pomimo że mam kod do radia.Próbowałem też wprowadzić wszystkie 4ry cyfry i dopiero zatwierdzić i też nic z tego.Czy jest możliwość aby pierwszy właściciel wykasował oryginalny kod i wstawił swój ?.Pomóżcie.Pozdrawiam

rhp102

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich serdecznie.
Właśnie kupiłem Scenica 1.9 dCi. z 2000r.
Mam nadzieję, że znajdę tu ciekawe informacje o tym aucie

Brand

Nowy
Punktów
0
Witam serdecznie motomaniaków! Miło mi ze istnieje takie forum. Pozdrawiam!
Brand
Radom

Do góry Bottom