• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Hourse

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
witam wszystkich!
trafiłem tutaj bo zmieniłem swoją branże na mechanikę jakieś 8 miesięcy temu. zawsze chciałem to robić tylko do tej pory brakowało mi odwagi aby podjąć tą decyzje.powoli się wszystkiego uczę i coraz bardziej jest mega. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i swojego pracodawce :)

GAd100

Nowy
Punktów
0
Witam Wszyskich.
Lubię sam sobie naprawiać auta, a że jestem kierowcą TIRa, to zdaża mi się dojść często.

magi61

Nowy
Punktów
0
Miasto
Legionowo
Witam wszystkich serdecznie stronę znalazłem przypadkiem poszukując powodu przyspieszonego rozładowywania akumulatora w BMW. Faktem jest, że nie znalazłem tego rozwiązania na tej stronie ale postanowiłem się zarejestrować na tym forum. Czy ktoś może się podzielić opinią na temat modułu Lojack. Jak on obciąża instalację elektryczną i czy to jest rzeczywiście skuteczne?

draqula007

Początkujący
Punktów
0
witam wszystkich!
trafiłem tutaj bo zmieniłem swoją branże na mechanikę jakieś 8 miesięcy temu. zawsze chciałem to robić tylko do tej pory brakowało mi odwagi aby podjąć tą decyzje.powoli się wszystkiego uczę i coraz bardziej jest mega. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i swojego pracodawce :)
To ważne robić to co się lubi !!! Witamy w klubie miłośników mechaniki.

Proszę o kod do radia dziękuję serdecznie
Wyświetl załącznik 24078
Witam, zobacz generator kodów radia. Znajdziesz to na necie. Był już w temacie...Pozdrawiam

Witam Wszyskich.
Lubię sam sobie naprawiać auta, a że jestem kierowcą TIRa, to zdaża mi się dojść często.
Witamy Pana mechanika !!!

Witam wszystkich serdecznie stronę znalazłem przypadkiem poszukując powodu przyspieszonego rozładowywania akumulatora w BMW. Faktem jest, że nie znalazłem tego rozwiązania na tej stronie ale postanowiłem się zarejestrować na tym forum. Czy ktoś może się podzielić opinią na temat modułu Lojack. Jak on obciąża instalację elektryczną i czy to jest rzeczywiście skuteczne?
Witam , Lojack ....to antykradzieżowy system ...pracuje4 24/24h, musi pobierać prąd ,jednak nie za szybko. Powinien mieć dodatkowy aku. No i szyby są w autku wszystkie oryginalne ? Zero dzwonów itp, itd ? Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

Emil121

Nowy
Punktów
0
witam

Witam potrzebuje kodu do radia 6000NE M215982 made in portugal. Ford Focus mk1 2000r.

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
witam

Witam potrzebuje kodu do radia 6000NE M215982 made in portugal. Ford Focus mk1 2000r.
No... tak , kibol to musi być nieczytaty, a że pisać umie- to aż dziw...:banghead: i jeszcze pewnie ,,zołniez wyklęty,,:meh: Kody do radia są w innym dziale...:shifty:

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075

nieznamsienaautach

Początkujący
Punktów
0
nie, ale miałem w rękach. Swoją droga, to bezpodstawny zarzut, przecież wyraźnie piszę, że nie znam się na autach.

Do góry Bottom