nieznamsienaautach
Początkujący
- Punktów
- 0
nie, ale miałem w rękach. Swoją droga, to bezpodstawny zarzut, przecież wyraźnie piszę, że nie znam się na autach.
To tak jak ja na temat chirurgii neurologicznej... to se założę bloga na jej temat -a co...nie, ale miałem w rękach. Swoją droga, to bezpodstawny zarzut, przecież wyraźnie piszę, że nie znam się na autach.

To nic, że chirurdzy będą pękać ze śmiechu jak będą go czytać...
Witam wszystkich na tym forum i pozdrawiam.Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Znalazłem szperając w sieci. Jako emeryt naprawiam samochody mojej rodzinyRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz pokrótce czym się zajmujesz.
Witam!
. Ostatnio Scenica córki, w tym sławetną kostkę R2. Zgniła zupełnie a 16 kabelków z gniazda wypadło
. No i lutuję ale szukam list połączeń do 1,6 16V 2005 r. z elektrycznym ręcznym, czujnikami cofania, elektr. szybami, bez otw. dachuRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz pokrótce czym się zajmujesz.
Witam!
. Ostatnio Scenica córki, w tym sławetną kostkę R2. Zgniła zupełnie a 16 kabelków z gniazda wypadło
. No i lutuję ale szukam list połączeń do 1,6 16V 2005 r. z elektrycznym ręcznym, czujnikami cofania, elektr. szybami, bez otw. dachuRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!