• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam lubię szukać po necie różnych knifow związanych z motoryzacja i natknolem się na te stronę ,mam nadzieje ze będzie mi pomocna

Mam prośbę ,przy od pięciu akumulatora rozkodowalo mi się radio w Renault grand sceniku bardzo proszę o pomoc ,model radia.BE7409 Seria 45010916

Rad0mir

Nowy
Punktów
0
Dzień dobry,
potrzebuję pomocy przy usunięciu komunikatu o wymianie opon w mazdzie CX 5
Czy ktoś miał podobny problem i poradził sobie z nim,czy potrzebne będzie podłączenie do komputera?
pozdrawiam

kviat69

Nowy
Punktów
0
Miasto
Legionowo
Cześć Wszystkim Koleżankom i Kolegom, znalazłem się tutaj jako szczęśliwy nabywca Corsy B i poszukiwałem pewnego watku....tak Was znalazłem...pozdro

loksi

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie!!!!! :)

r4pc10

Nowy
Punktów
0
Cześć wszystkim :)
Znalazłem to forum dzięki wyszukiwaniu różnych rozwiązań problemów związanych z usterkami i sposobami ich naprawy :)
Od zawsze interesuje się mechaniką, a od niedawna skończyłem powiększać garaż i zrobiłem z niego warsztat - narazie tylko auta znajomych... Co dalej? Zobaczymy :)

Do góry Bottom