• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

bestfer7

Nowy
Punktów
0
Witam. Zajmuję się amatorsko mechaniką. Podnośnik, kanał, blacharka. Mam parę aut, głównie VAG. Jestem z pod Torunia

xaxx

Początkujący
Punktów
0
Siemanko,

postanowiłem zacząć coś pogrzebać w swoim samochodzie. Zaczynam od filtrów. Mam nadzieję, że się więcej nauczę i będę mógł robić ciut więcej :)

Punktów
0
Witam, na forum trafiłem szukając fachowca od wyprogramowania EGR bo wszyscy odmawiali :) Pozdrawiam

eryk98

Nowy
Punktów
0
Miasto
warszawa
wtryskinowak.pl
Dzień dobry Z tej strony Eryk, jestem tutaj nowy i nie bardzo się tutaj odnajduję ale mam nadzieję, że szybko się tu połapię. Pozdrawiam

ericsson

Uczestnik
Punktów
2
Przesyłam powitania z nad morza! Jestem amatorem lubującym się w mechanice, mam nadzieję, że dzięki forum będę mógł pogłębiać wiedzę (jak i pomóc innym, o ile będę w stanie ;) ). Pozdrawiam

Edoscenic2

Nowy
Punktów
0
Witam serdecznie.
Zakupiłem raz Scenica- potrzebuję elektryka. Pozdrawiam wszystkich.

Punktów
0
Miasto
rzeszów
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam Was Mechanicy! Mechanikiem nie jestem, chociaż nie raz coś naprawiałem. Były to raczej proste naprawy, ale dobrze wykonane. Oczywiście, na sól bym raczej nie zarobił tymi naprawami - za dużo czasu mi one zajmowały. :)

Do góry Bottom