• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

pical

Nowy
Punktów
0
witam ludziska znalazłem te forum u wujka google :) mam nadzieje ze znajdę tu pomoc odniesienie mietka a 170 cdi :)

vipernsacz

Nowy
Punktów
0
Cześć.
Zajmuję się regeneracją filtrów DPF / FAP. Począwszy od produkcji maszyn do regeneracji do usługi czyszczenia tych filtrów.

Gwivaldi

Nowy
Punktów
0
Dzięki serdeczne, za info. Wrazie potrzeby udrożnienia DPF- a podejmę kontakt. Z Poważaniem P.H.H Auto-Wald- Servis Waldemar Gwizdała.

Gwivaldi

Nowy
Punktów
0
Witam Serdecznie Koleżanki i Kolegów z branży motoryzacyjnej. Jestem Mechanikiem samochodowyn od jakiś 35 lat. W branży na swoim od 18. Człowiek żyje po to aby się uczyć, uczy się całe życie... a co nowsze autko to wydaje się coraz głupszy. Cieszę się, że tu trafiłem i mam nadzieję (wiem czyja matka) , że wspólnie rozwiążemy trudne z pozoru sprawy.

Wongus

Nowy
Punktów
0
Witajcie koleżanki i koledzy. Jestem mechanikiem pasjonatą. Wiem, wiem amator to kiepski mechanik ale pewne osiągnięcia już mam na swoim koncie. Miło mi będzie wymieniać się z wami pomysłami i wiedzą. W czym będę mógł na pewno pomogę

xx7luki7xx

Nowy
Punktów
0
Miasto
Nowy Sącz
Witam wszystkich. Jestem nowy na forum, znalazlem was prze google gdzy poszukiwalem klucza do autocom delphi ;) Pozdrawiam

resip77

Nowy
Punktów
0
Miasto
łodz
Witam wszystkich.

Piotrek, interesuje sie głównie informatyką, lubie majsterkowac głownie w autach, do założenia konta namówił mnie kolega. Jeszce raz witam wszystkich i życzę wesołych świat !

Do góry Bottom