• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

saturas

Początkujący
Punktów
0
Witam wszystkich, jestem majsterkowiczem, mechanika samochodowa to dla mnie prawdziwe hobby i pasja. Bardzo się ciszę, że trafiłem na takie forum, całkiem przypadkowo, szukając informacji dot. montażu podnośnika dwukolumnowego :) Pozdrawiam

Robson44

Początkujący
Punktów
0
Witam wszystkich! Mam nadzieję że mi pomożecie w paru kwestiach związanych z moim autkiem :0

Punktów
0
Miasto
Komarno
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich zgromadzonych!

Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam , sprzedaje czesci do Amerykanów

Potrzebuje kod do radia Chrysler Voyager
DATE CODE 3082
S/N TCAAA3082J3270
Jakby ktoś mógł pomoc byłoby Super!

Ostatnia edycja:

Agnieszka 78

Początkujący
Punktów
0
Pawalczyna czy brakiem zasilania, pokazanie się akumulatora slabniecia mocy w fordzie Mondeo może byś sada lambda lub zwykle zwarcie gdzieś na kablach

qresz

Nowy
Punktów
0
Miasto
Głogów
witam wszystkich chcących dzielić się swoją wiedzą, mam nadzieję, że może i ja się tu przydam

Do góry Bottom