• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Punktów
0
Miasto
Poznań
automotohit.pl
Dzień dobry wszystkim użytkownikom forum! Nazywam się Jan, jestem pasjonatem motoryzacji. Od 5 lat posiadam własny serwis aut, który dobrze prosperuje. Zamierzam aktywnie uczestniczyć w życiu forum, liczę na owocne dyskusje.

Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam , wszystkich jestem z zawodu mechanikiem ale obecnie wykonuje zawód kierowcą c+e . znalazłem te stronę ponieważ szukałem jak sparowac wow 5.0.0.8 z Delhi 2015.R3

Ostatnia edycja:

Mikatt

Nowy
Punktów
0
Miasto
Zawiercie
Witka, witam, siemka :) Witam wszystkich . Forum znalazłem dzisiaj przeglądając wątek o wyborze interfejsu lub testera diagnostycznego. Mechanikiem jestem z zamiłowania od 12 lat, od kiedy kupiłem pierwsze auto oraz książkę sam naprawiam :)
Od prawie roku prowadzę własny warsztat samochodowy.

cosby

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Puławy
Witam wszystkich. Znalazłem was szukając pomocy. Mam nadzieję że pomożecie.

Punktów
0
Miasto
Nowa Sól
Witam serdecznie wszystkich. Trafiłem tu przez link od znajomego który szukał kodu do radia samochodowego.

SzyMech

Nowy
Punktów
0
Witam kolegów mechaników! Moje imię Szymon, miło mi gościć na tymże forum. Pozdrawiam!

Punktów
0
Witam wszystkich serdecznie.
Usmiech pojawia sie na twarzy kiedy mozna znalezc konkretne informacje bez zbednego gadania a na tym forum z tego co widze tak to wlasnie wyglada :D pozdrawiam wszystkich ;)

Do góry Bottom