• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Punktów
0
Witam wszystkich. Na forum trafiłem gdy szukałem informacji i znalazłem je w linku.Jest tutaj wiele tematów na które szukałem odpowiedzi mam nadzieję że znajdę ich jeszcze więcej. :)

Punktów
0
Witam wszystkich i pozdrawiam

Mam pytanko odnośnie kodu do radia w fordzie c-max. Model to 6000CD numer seryjny: M002981. Z góry dziękuję za pomoc jeśli ktoś zechce pomóc...

Punktów
0
Witam czy może ktoś pomóc z kodem do radia opel Meriva niestety kupiłem z zakodowanym radiem i nie mam kodu pomocy
Numer seryjny radia
Siemens vdo
13 122 932
Type cdr2005
Uy8

Ostatnia edycja:

wojtas85

Nowy
Punktów
0
witam, wszystkich na forum. Otóż szukałem problemu odnośnie mojego i auto i przez przypadek znalazłem państwa forum, mam podobny problem z autem jak kolega: witek 6 https://forum-mechanika.pl/threads/bmw-e46-pisk-przy-cofaniu-i-hamowaniu-silnikiem.39664/, nie wiem w czym tkwi problem pacjent BMW E46 320D M47TU ,touring prawie 300 tysięcy najechane, ten sam problem przy cofaniu, i jeździe do przodu bez gazu. Obstawiam dyfer lub przeguby z półosiami. pozdrawiam

Punktów
0
Miasto
Busko-Zdrój
budowlanka.edu.pl
Witam wszystkich miłośników 4 kółek. Zainteresowałem filmami Micha z 4KGarage no i po nitce do głębka znalazłem forum. Jestem szczęśliwym posiadaczem Auriski 1.4 D4D z 2007 roku i od 2012 roku nie zawiodła mnie oprócz drobnych robótek przy altenatorze, tylne tarcze i klocki, a ostatnio uszczelnienie klimy przy skraplaczu. Nie jestem mechanikiem, ale interesuje się tym. Ta w ogóle to Administrator Systemów Informatycznych. Pozdrawiam wszystkich z Buska-Zdroju.

daaniel78

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam pracuje w meblach , znalazlem sie tutaj bo mam problem z kodem do radia

GMOY2761969 car 400 Philips potrzebny kod do niego pomożcie Panowie

Punktów
0
Witam.

Nabyłem bmw e36 cabrio, przy którym zamierzam uczyć się podstawowych napraw samochodu. Na forum trafilem szukając kodu do radia. Pozdrawiam forumowiczów.

Do góry Bottom