• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Wrocek83

Nowy
Punktów
0
Siemanko... Jadę służbowym autem i tak mnie strasznie wkurza straszna cisza... Na radiu trza wprowadzić kod... XD o boziu.... I tak wujek Google za rączkę mnie} przytargał na to forum haha... Mam nadzieję że jest tu spoczi... Pozdro

Melonia

Nowy
Punktów
0
Dzień dobry. Jestem tylko użytkownikiem auta, czasem tu zaglądałam bez rejestracji, ale nadszedł już ten czas :)

dmadzio

Nowy
Punktów
0
Miasto
Sieradz
Cześć, mam nadzieję, że zagoszczę na dłużej.

Pomalowali ubytek w moim nissanie note 1.6 i z radiem klapa. Wyświetliła się prośba o podanie kodu.
Mój Serial Number to 0944920 , Device Nr to 7612830021. Jest to radio zintegrowane z nawigacją, której
rzadko używam ale płyt i radia to lubię posłuchać. Jeśli ktoś mógłby pomóc to byłbym zobowiązany.
Mój tel. 512 939 937, d.madzio@gmail.com
Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:

ventral53

Nowy
Punktów
0
Dzień dobry, cześć i czołem! Mechanik ze mnie żaden - ale wkręt przykręcić potrafię :p Witam serdecznie i mam nadzieję na współpracę i pomoc w palących sprawach (jeżeli takowe się pojawią).

Punktów
0
Może ktoś pomoże mi zdobyć kod do radia ford focus MK2 6000cd nr seryjny V246263 z góry dziękuję

Do góry Bottom