• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Olo-o12

Nowy
Punktów
0
Miasto
Gliwice
Witam.Na forum znalazłem się ponieważ kupiłem Megan 2 i pewnie często będę potrzebował pomocy

Mietowy35

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich serdecznie.

Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich serdecznie

Proszę pomóżcie kupiłem samochód gdzie poprzedni właściciel wymienił akumulator i nie ma kodu do radia.co mam teraz zrobić???

Andreas 13

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!

Witam!

Witam wszystkich serdecznie.

woocash3k

Nowy
Punktów
0
Cześć i czołem! Jestem Łukasz, Będę częstym bywalcem forum. Pozdrawiam

Punktów
0
Miasto
Wrocław
Cześć wszystkim! Jestem Tosia. Mechanikiem co prawda nie jestem, ale marzy mi się samej naprawiać moją Hankę. Trafiłam tu w poszukiwaniu informacji, ponieważ nie wiem nawet od czego zacząć naukę. Liczę na to ze na forum znajdę odpowiedzi na wszelkie pytania :) pozdrawiam cieplutko!

Do góry Bottom