• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Szrek121

Nowy
Punktów
0
Cześć wszystkim znalazłem się na tym forum ponieważ czasami człowiek potrzebuje porady od mądrzejszych od siebie:D

N

nurek77

Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam serdecznie

rafal197

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Tarnów / Pfaffenhofen
Dzień dobry, cześć i czołem....
witam jako nowy bywalec tego forum,
Proszę o wybaczenie jeżeli będzie brakować polskich liter co może się często zdarzać.
O mnie słów parę. Nie jestem mechanikiem zawodowym, mam garaz, swoje pojazdy w ramach mozliwosci naprawiam sam. Mieszkam za granica, a zawodowo konstruuje fotele do samochodów.
O problemach ze Stilo 1.8 pisal nie będe.... żeby nie denerwować sie więcej, ale nowe problemy z zapalaniem Ducato nakłoniły mnie do aktywnego członkowstwa.
Życzę milego wieczoru, pozdrawiam
Rafal

Punktów
0
Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Wojtek, jestem z zawodu spawaczem i konserwator UTB

Witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam

pablodc

Początkujący
Punktów
0
Cześć wszystkim!
Jestem mechanikiem hobbystą który ma codzień zajmuje się produkcją samochodów (!) , a po godzinach dłubię sobie coś w swoim warsztacie.
Ostatnio tematów na warsztacie coraz więcej i coraz bardziej dziwnych więc pomyślałem że pora dołączyć do tego szacownego grona.

Do góry Bottom