• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Pastor28

Nowy
Punktów
0
Witam serdecznie.
Mechanikuję hobbystycznie. Zawodowo kręcę fajerą.
Fajne forum. Znalazłem je ryjąc w poszukiwaniu porady odnosnie automatu w golfie.
Pozdrawiam
Adrian

keramti

Nowy
Punktów
0
Miasto
Wągrowiec
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam! Szukam odpowiedzi dla Deplhi 2013r3. Program zainstalowany,ale nie aktywowany.Program pilnie potrzebny na użytek własny dla szwagra. Został wysłany plik xml na radioserv@vp.pl ale niestety brak odpowiedzi. Na telefon też nie odpowiada

Janus1972

Nowy
Punktów
0
Miasto
Różyny
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Hejka .
Witam wszystkich i mam nadzieję że będziemy mogli sobie pomagać.

Lubera

Nowy
Punktów
1
Witajcie!
Forum znalazłem poprzez wyszukiwarkę. Jestem pomocnikiem mechanika i chcę się uczyć - dlatego będę dużo czytał
Pozdrawiam serdecznie

Artur2019

Nowy
Punktów
0
Witam Wszystkich
rozpoczynam tu działalność z nadzieją, że uda się uzyskać pożądane informacje, a i samemu pomoc Kolegom posiadaną wiedzą.

ausfix

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich na forum i z góry przepraszam jeśli będę zadawał zbyt dużo pytan...mam 3 samochody: Dacie Logan, Saaba 9.3 i Campera Eura Mobil (Ford Tranzit), a wiec sporo kłopotu na głowie, a lubię sam pobrudzić sobie ręce...takie moje hobby....w każdym razie ....WITAJCIE !:)

Do góry Bottom