• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

DamnWamm

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich.
Od małego grzebałem przy maszynach i autach z ojcem, jednak wybrałem inny zawód. Teraz hobbystycznie zaczynam bawić się mechaniką, kupiłem sobie nawet niedawno gruza do remontu, aby praktykować na nim umiejętności. Mam nadzieję, że sporo sie tutaj od was dowiem i nauczę.

sunrise933

Nowy
Punktów
0
Siemanko. Jestem użytkownikiem passata B5 fl 130KM silnik avf i mam nadziej3 że Wasze sugestie ,jak i Moje pomogą w naprawach naszych cacek :). Pozdrawiam jeszcze raz.

Mateuszlkr

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich. Forum znalazłem szukając info. Trochę masterkuję, mam nadzieję że będę mógł i ja trochę pomóc.

Adam39

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam
Forum znalazłem przez przypadek bo mam problem z samochodem a mój mechanik zaczyna rozkładać ręce

M hd

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
110
Witam. Na forum trafiłem szukając informacji. Jestem mechanik od paru lat i dążę do tego by być lepszym , specjalizacja dostawczaki w miarę możliwości będę pomagał.

Do góry Bottom