• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

SAMEK26

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Ostrzeszów
Witam, w obecnym świecie motoryzacyjnym już ciężko samemu dochodzić każdego przypadku.
Mam nadzieję że dzięki obecności na forum będzie można skorzystać z wiedzy innych ale również w miarę możliwości wykorzystać wieloletnią praktykę z naszego warsztatu.
POZDRAWIAM!

j.k

Początkujący
Punktów
0
Miasto
piła
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Proszę o informacje gdzie w mercedesie b klasa znajduje się sterownik swiec zarowych ponieważ caly czas swieci się kontrolka

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Proszę o informacje gdzie w mercedesie b klasa znajduje się sterownik swiec zarowych ponieważ caly czas swieci się kontrolka
Jesteś za głupi żeby dostać takie informacje...:facepalm: najpierw przeczytaj ze zrozumieniem to co sam sobie wkleiłeś w posta...:meh:

dejot43

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
2151
Miasto
Olsztyn
Tam świece dostaja info z Instytutu Meteorologii i wiedzą jaka jest temp. Wtedy robią , albo nie...

Mattheo89

Nowy
Punktów
0
Miasto
Olkusz
Witam wszystkich.
Forum znalazłem pytając takiego jednego co to podobno wszystko wie ... A czym się zajmuję ? Obróbką metalu.

Lukasz Orange

Początkujący
Punktów
0
Witam,
Mam na imię Łukasz.
Pasjonuję się autami. Lubię motoryzację lat 80 i 90.

Retro21

Nowy
Punktów
0
Witam
Robię głównie starocie, mechanika, blacha, renowacja całości:)

micz8

Nowy
Punktów
0
Dzień dobry.
Witam serdecznie wszystkich użytkowników.
Okazyjny zakup samochodu z 1,5 l oleju w silniku zamiast 3,5l to niekończąca się przygoda...
Tutaj znalazłem moment dokręcenia korbowodów i łożysk głównych do 2.0 FS-DE- oby były poprawne...
Życzę miłego dnia - czas się pobrudzić! ;)

Punktów
0
Miasto
Pepowo
Witam wszystkich jestem pierwszy raz na forum

Mój problem to opel meriwa 1.7 2005r bezyna+gas
Problem polega na tym że:
Odpalam auto na biegu jalowym silnik chodzi bez zarzutów i nic złego się nie dzieje, ale gdy nim jadę nie rozgrzanym to przed krzyżówka kiedy wrzucam na luz auto gaśnie i tak do czasu aż się nie rozgrzeje. Mam do was prośbę o jakąś diagnozę wskazówki może jest tu majgajwer od takich rzeczy. Bo ja już nie mam sił na to auto siedzę nad nim 3 tygodnie.
Podciśnienia szczelne
Czujniki wszystkie działają
Sterownik silnika świerzo po naprawie 850 zł
Proszę o jaka kolwiek pomóc bo to już mnie przeroslo

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom