• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Punktów
0
Miasto
Gryfino
Witam pisze pierwszy post ws. kodu do radia Ford 2006 RDS o nr FD 2007 TM 977390
Czy mogę poprosić o pomoc? Po podłączeniu zasilania muszę czekać 30 min. i mam wpisać kod wpisałem jeden, który ma pasować ale jest lipa.

Przepraszam ale nie napisałem nic o sobie. Jestem z zachodniopomorskiego pracuję jako technik-mechanik i może moja skromna wiedza też się przyda. Pozdrawiam Darek

Ostatnia edycja:

Jaro478

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich i na początku proszę o pomoc w odzyskaniu kodu do radia z Mercedesa Sprintera Be2210 V1045746. Z góry dziękuję za pomoc

Kiniam

Początkujący
Punktów
3
Miasto
Nadrenia Palatynat Trewir.
Witam szanowne gremium.
Czemu się zarejestrowałem a mechanikiem zawodowym nie jestem.
Mam od wielu lat pod swoją pieczą rodzinną flotę i generalnie lubię doglądać i zrobić samemu o ile moja wiedza i umiejętności oraz zaplecze pozwala na takie działanie.
Jestem aktywnym uczestnikiem wielu forów generalnie według posiadanych marek pojazdów.
Czasem tu zaglądałem po trochę wiedzy a nadal mam pewne braki więc czemu nie uczestniczyć bardziej aktywnie.

HNT126

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich, mechanikuję od lat przy autach, wczesniej zawodowo, teraz głównie z zamiłowania, głównie przy starszych BMW. Na forum trafiłem trochę przez przypadek, ponieważ poszukuję kodu do starego radia BMW Bavaria. Może nie tylko. Pozdrawiam!

Punktów
0
Miasto
Northampton
Witam wszystkich serdecznie:) i Dziekuje za przyjęcie mnie do tego forum
Mieszkam w uk .
Kupiłem żonie na aukcji Reno Escape z 2004 roku
2.0 bezyna 136 km .
Jest do wymiany sprzęgło i kolo dwumass.
Mam pytanie ;czy moge to zastąpić normalnym kołem i zestawem sprzegla ? Jeśli tak to jaki bedzie pasował . Proszę o pomoc i pozdrawiam uczestników forum.

Do góry Bottom