• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Punktów
0
Witam, posiadam problem z samochodem ciężarowym MAN TGA, problem ze skrzynią biegów astronic. Szukam fachowca, który podejmie się naprawy na terenie województwa Kujawsko - Pomorskiego (okolice Bydgoszczy). Więcej informacji pod numerem telefonu 600 964 698

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
Witam, posiadam problem z samochodem ciężarowym MAN TGA, problem ze skrzynią biegów astronic. Szukam fachowca, który podejmie się naprawy na terenie województwa Kujawsko - Pomorskiego (okolice Bydgoszczy). Więcej informacji pod numerem telefonu 600 964 698
Raczej nie ten dział

Punktów
0
Witam serdecznie :) Pochodzę z Łódzkiego, dołączyłem do forum ponieważ jest tu wiele ciekawych informacji z których chciałbym korzystać.

121dziadek

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich serdecznie!
Jestem już emerytem, kiedyś po pracy zajmowałem się mechaniką i elektryką samochodową, ale stare zainteresowania pozostały.
Wszystkim życzę zdrowia i dobrych napraw " bez koro...."

Punktów
0
Dzień dobry wieczór wszystkim forumowiczom. Mechanik ze mnie żaden więc mam nadzieję znaleźć odpowiedź na kilka pytań. Pozdrawiam

toart

Nowy
Punktów
0
Dzień dobry. Jestem TU nowy i proszę o wyrozumiałość.
Pozdrawiam.

BZ60

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich.

Szukam porady w sprawie klimatyzacji w oplu corsa d,która w czasie jazdy raz chłodzi za chwile przestaje a po chwili znowu chłodzi.Czy jest to objaw awarii sprężarki a jeśli tak czy jest możliwość naprawy we własnym zakresie bo jak się dowiedziałem to w serwisie jest to nie mały koszt a nie dawno wydałem prawie 4 tyś. za naprawę układu chłodzenia.Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:

Hany21

Nowy
Punktów
0
Miasto
Świebodzin
Witam, Wszystkich serdecznie

Jestem tutaj nowy i prosze o wyrozumialosc
Poszukuje pomocy z klimatyzacja z oplem vicaro 2.0 cdti klima przod i tyl nawiewy czynnik jest sprezarka pracuje a z nawiewow wieje 16 18 stopni

Do góry Bottom