• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

krystolis

Początkujący
Punktów
0
Witam serdecznie,
mam pytanie- czy wynajmując warsztat muszę się starać o pozwolenie na odprowadzanie ścieków przemysłowych, czy jest to sprawa firmy, od której wynajmuję warsztat? Jeśli to mój obowiązek, to w jaki sposób muszę to załatwić? (prowadzę tam działalność od 2019 roku i nie wiedziałem o takim obowiązku i nie wiem jak to teraz załatwić...)

marklampy

Nowy
Punktów
0
Miasto
Rumia
Witam wszystkich uzytkowników forum.Postaram sie pomagc jezeli bedzie to możliwe a takz spodziewam sie ewentualej pomocy.miłego wikendu.marek

Sidek

Nowy
Punktów
3
Witam wszystkich forumowiczów. Poszukiwałem rozwiązania kolejnego problemu / przypadku i trafiłem na wątek z tego forum. I tak oto jestem tu, aby wymieniać się doświadczeniami i poszukiwać rozwiązań dla nierozwiązanych przypadków. Zajmuje się mechaniką pasjonacko i wiele już nierozwiązanych udało mi się pomóc/naprawić/rozwiązać = zoptymalizować koszta naprawy wielu osobom/posiadaczom rożnych wędzidełek. No i oczywiście swoje wozidło dla siebie w miarę swoich możliwości usprawniam, naprawiam wedle potrzeby. Wiem co mam i jak mam naprawione :):), bez ujmy dla kogokolwiek oczywiście :):). Tak więc jeszcze raz witam wszystkich forumowiczów . użytkowników.

tmr

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich. I mechaników i nie-mechaników.

FrosTip

Początkujący
Punktów
0
Witam

Od dawna kręcę śrubki przy samochodach ale dopiero od niecałego roku podjąłem pracę jako mechanik w warsztacie samochodowym, forum znalazłem ponieważ szukałem rozwiązania pewnego problemu z jednym z egzemplarzy jaki mi się trafił do naprawy mam nadzieję, że znajdę tu odpowiedź :) .

Poza tym zajmuję się także lakierowaniem samochodów oraz hobbystycznie niewielkimi grafikami komputerowymi przykład na moim avatarze :) .

Luka636

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witojcie, otwieram zawory dolotowe,(zawory wiedzy) po przez koło zmiennych faz rozrządu, mając nadzieje zassania podciśnieniem poszerzania swojej wiedzy_ cennej mieszanki wiedzy teoretycznej którą wykorzystam praktycznie TAK JAK motor(silnik) zamienia energie [chemiczną-wybychy] po przez ruch posuwisto-wzrotny :) nie rozpisując się-->zamienia na moment obrotowy. Helloł Maystry

Do góry Bottom