• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Majster90

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich serdecznie , na forum natknąłem się przypadkowo szukając informacji o interfejsach diagnostycznych , nie zajmuję się mechaniką zawodowo .

klint

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich. Mam kilka silnikowych pojazdów mechanicznych i lubię się w nich babrać, stąd moja obecność tutaj :D

Loco_Mike

Nowy
Punktów
1
Miasto
Londyn
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Michał, mieszkam w Londynie, na codzień zajmuję się rozbiórką uszkodzonych pojazdów marek BMW, Mini i Mercedes-Benz. Odzysk czegokolwiek, jakkolwiek i skądkolwiek- byleby sprawne, działające i potrzebne nowemu użytkownikowi.

akbe

Początkujący
Punktów
1
Dzień dobry. Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum.

Bartishio

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich mechaników!
Moim marzeniem jest otworzyć swój warsztat oraz pracować przy tym przy ukochanych samochodach.
Trafiłem tu szukając fajnego forum motoryzacyjnego.

Bartcars

Nowy
Punktów
0
Miasto
Gliwice
Witam wszystkich. Po przeczytaniu wielu pomocnych materiałów stwierdziłem że pora się zalogować

Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!

Witam. Rozładował mi sie akumulator w fordzie focusie 2010 rok. Nie znam modelu gdyż jest radio wbudowane. Jak moge uzyskać kod do radia?

Do góry Bottom