Temat już nie aktualnyWitam wszystkich
Automatyczne połączenie postów:
Witam spotkał się ktoś z takim przypadkiem. Założyłem nowy mechanizm szyby klapy bagażnika w Land Rover Freelander 1.8 B+G 2000 r dodam że to jest przekładka. Na początku szyba chodziła jak chciała jak ja ją do góry a ona opadała po zdjęciu klemy udało mi się ją zrobić. Samochód został pożyczony szyba im opadła oni ręcznie podnieśli ja do góry i przestał reagować na przycisk. Ja ponownie wymontowałem mechanizm zdjąłem silniczek i ponownie założyłem mechanizm ale szyba dochodziła do góry a nie chciała sie opuścić tylko piszczał. Zrobiłem to samo skoro on podniósł ręcznie ja ją opuściłem i złożyłem ale wszystko działa odwrotnie i dodam jeszcze że od momentu kiedy oni podnieśli szybę ręcznie samochód trąbi jakby sygnalizował że coś jest otwarte. Kombinowałem już różnych rzeczy ale nic mi nie wychodzi.

Witam wszystkich użytkowników forum, jestem właścicielką warsztatu samochodowego w IrlandiiRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Procedura na wstępie wymaga napisanie posta w odpowiednim dziale lub temacie. Tutaj nikt ci nie odpowie.Witam z Olsztyna i dziękuję za przyjęcie do grupy.
Automatyczne połączenie postów:
Witam, autko audi a6 c6 3.0 tdi ma błąd ciśnienia paliwa, wymieliliśmy filtr paliwa, pasek napędu pompy wysokiego ciśnienia i nic nie pomogło, wiecie może jak sprawdzić pompę wysokiego ciśnienia (są jakieś procedury)?