• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Marych221

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam i pozdrawiam wszystkich na forum,jestem szczęśliwym posiadaczem Peugeota 607 2.2 hdi2.2 HDi 133KM 98kW (2000-2010) forum znalazłem w internecie szukając odpowiedzi na temat systemu audio (jbl ) wyświetlacz zdechł i CD przestało działać działa tylko radjo ,guzik od zmiany na CD zero reakcji ...czarna magia z tym autem..

pawelj5

Uczestnik
Punktów
4
Miasto
Starków
Dzień dobry.
To mój pierwszy post na tym forum. Witam wszystkich serdecznie. Trafiłem tu szukając informacji, myślę że tak jak większość użytkowników.
Pozdrawiam.
Paweł

Kamoon

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Jestem szczęśliwym posiadaczem Mercedesa Vito 111, BMW C5 e70 35i, oraz Passata b5 1,6(jak by mogło go zabraknąć) Pozdrawiam!

DzejDzej77

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich!
Automatyczne połączenie postów:

Witam wszystkich!

Witam wszystkich!
Po wymianie akumulatora radio wydziera sie o kod! Pomoże mi ktoś? Z góry dziękuję

Załączniki

• 20210318_103232.jpg
    20210318_103232.jpg
    633,3 KB · Wyświetleń: 2
Do góry Bottom