Witam serdecznie forumowiczów .Forum znalazłem szukając informacji na temat rozrządu hondy rebel CA 125. Jestem emerytem i właśnie kupiłem sobie w/w wehikuł. (to mój 1 motocykl) Radzę sobie z samochodem ,jednam motocykla się muszę nauczyć .Pozdrawiam.Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
WitamRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam wszystkich bardzo serdecznieRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
Dzięki za zaproszenie z Angliki.info.
Jestem tylko użytkownikiem aut,ale chętnie obserwowałem Wasze prace na poprzednim forum,
wiele Waszych opinii było pomocnych nie tylko dla mnie.
Ewentualne swoje opinie,uwagi i spostrzeżenia postaram się zamieszczać także tutaj.
Życzę powodzenia.
Pozdrawiam wojtas

Witam wszystkich serdecznieRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!