Witam. Ja nie dłubie, ale strasznie Wam zazdroszczę!Witam wszystkich dłubających przy autach![]()

Z tym często to trochę przesadziłeś, rzadko a raczej prawie w ogóle to są małe przypadki.Dzień dobry.
Panno Igniska. Trza będzie wyjąć radio i ma podstawie naklejki z numerem seryjnym ustalić PIN.
Często gęsto pin jest zapisany pisakiem na radiu lub gdzieś w schowku pasażera
Witam wszystkich serdecznie wasze forum znalazłam przypadkowo gdyż poszukuję kodu do radia opel Meriva Rocznik 2004Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam wszystkich.Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam dziekuje za przyjęcie. Zacząłem przygodę z transportemRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
Witam. Jako kobieta potrzebuje nieraz fachowej pomocy.stąd moja obecność tutajRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!