• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Fabioxxx

Nowy
Punktów
1
Miasto
Chorzów
Witam wszystkich, mam nadzieje że miło będzie wymieniać się doświadczeniami na forum
pozdrawiam

Igniska

Nowy
Punktów
0
Witam Wszystkich :)
Szczęśliwa posiadaczka nowego ale b.zaawansowanego wiekiem auta :)

Bardzo proszę o pomoc - wymieniłam akumulator po zakupie Suzuki Ignis z 2007 roku i niestety - od tego momentu nie działa radio. Nie znam kodu do radia blaupunkt - żaden ze znalezionych kodów na YT nie zadziałał (nie wiem jaki jest nr seryjny radia, liczę że ktoś na podstawie roku produkcji auta będzie w stanie mi pomóc).
Pozdrawiam serdecznie.

Ostatnia edycja:

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Dzień dobry.
Panno Igniska. Trza będzie wyjąć radio i ma podstawie naklejki z numerem seryjnym ustalić PIN.
Często gęsto pin jest zapisany pisakiem na radiu lub gdzieś w schowku pasażera

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
Dzień dobry.
Panno Igniska. Trza będzie wyjąć radio i ma podstawie naklejki z numerem seryjnym ustalić PIN.
Często gęsto pin jest zapisany pisakiem na radiu lub gdzieś w schowku pasażera
Z tym często to trochę przesadziłeś, rzadko a raczej prawie w ogóle to są małe przypadki.

Nerolo

Nowy
Punktów
0
Miasto
Gliwice
Witam wszystkich.
Lubię dłubać co nie co przy autach jak i motocyklach. Czasami wiedza i doświadczenie innych przydają się w ciężkich przypadkach.
Jak mogę to również pomogę. Pozdrawiam

bako123

Nowy
Punktów
0
Miasto
Września
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich serdecznie wasze forum znalazłam przypadkowo gdyż poszukuję kodu do radia opel Meriva Rocznik 2004

joasia0815

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam. Jako kobieta potrzebuje nieraz fachowej pomocy.stąd moja obecność tutaj :)

Do góry Bottom