• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Hej. Nie będę pisał część po sowiecku bo mi łeb z jajami urwiecie

Luzak234

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!

Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam serdecznie. Mechanikiem nie jestem ale dużo tu fajnych tematów i rozkminek. Mam też sprawę o kod do radia z clio 4 . Musiałem zmienić akumulator i teraz radio woła pin. model LAN5210WR1 i kod 281153868RTX038. Może ktoś pomoże..

Ostatnia edycja:

Jagodamm

Nowy
Punktów
0

Witam!
Witam wszystkich
Automatyczne połączenie postów:

Witam wszystkich gorąco

Ostatnia edycja:

Frydzio7

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Lachowice
Witam, forum znalazłem gdy zacząłem szukać przyczyny problemu z moim samochodem. Na codzień jestem kierowcą zawodowym ale czasami coś dłubie w samochodzie koło domu.

szogun042

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich potrzebuje rozkodować radio do Mercedes Benz A160 o numerze WIN WDB1680331J568938, nie mam kluczy do radia

Z góry dziękuje

Teneryfa

Nowy
Punktów
0

Witam!
Cześć
Mam problem z codem do radia czy ktoś może mi pomóc?

Punktów
0

Witam!
Witam !
Dowiedziałem się z internetu o Państwa forum !
Niedawno kupiłem Fiata Ducato i nie mogę włączyć radia bez kodu !
Automatyczne połączenie postów:

Witam !

Proszę o podanie kodu do radia Fiat Ducato Model D716AF, Seria 01983

Do góry Bottom