Witam jestem samoukiem mechaniki samochodowej i potrzebuje pewnych poradRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam jestem samoukiem mechaniki samochodowej i potrzebuje pewnych por

Witam wszystkich użytkowników, tych profesjonalnych jak i nie profesjonalnych mechaników. Ja jestem z wykształcenia mechanik sam., pracowałem w latach 90 przez 15 lat w firmie transportowej jako mechanik samoch. ciężarowych i dostawczych., później przez 22 lata pracowałem jako specjalista przy obsłudze różnych urządzeń mechanicznych, obecnie jestem na zasłużonej emeryturze.Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam, potrzebuję pomocy padł mi aku i po wymianie radio nie gra.Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
Przy jakich motocyklach lubisz majstrować ?? Przy zabytkach?Cześć wszystkim.
Trafiłem tu do was przypadkiem szukając wiedzy i widzę że dobrze trafiłem
Nie jestem mechanikiem ale lubię sam grzebać przy autach i motocyklach.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Grzegorz
Kufel słońce ..Z problemami to już na inny dział musicie uderzyć albo opcja szukaj ...Witam, potrzebuję pomocy padł mi aku i po wymianie radio nie gra.
Bosch fiat numer 7355109990,cm nr 7648582316
Cześć Vicia.Przy jakich motocyklach lubisz majstrować ?? Przy zabytkach?
Automatyczne połączenie postów:
Kufel słońce ..Z problemami to już na inny dział musicie uderzyć albo opcja szukaj ...
Ja bym zaczął od bezpiecznika pierwsze

Niewiem co cię skłoniło do Jawy że jest twoim marzeniem,ale życzę ci z całego serca by się ziściło...a jazdy na tym motorze się nie zapomina...jawa zawsze kojarzyc mi się bedzie z: jeziorem, ogniskiem ,namiotami,fajnym klimatem i dwoma kratkami piwa na miejscu zamiast sakw...Cześć Vicia.
Zabytki były za gowniarza obecnie posiadam ktm lc4 640 supermoto któremu zrobiłem sam generalny remont silnika.
No i gdy postawię większy garaż chce kupić i wyremontować Jawe 350ts.
Takie małe marzenia...
Może w przyszłym roku do spełnienia

Witam wszystkichWitam