• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Punktów
0
Miasto
Puszczykowo
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam forum znalazłem przez internet
Pasjonuje się samochodami głównie naprawą i dłubaniem w mechanice
Pozdrawiam

Szefek

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam
Szukałem forum na którym tematy i pytania traktowane są profesjonalnie .
Dziękuję za przyjęcie.
Pracuję w Wiedniu , przygotowuję apartamenty na wizytę przyszłych właścicieli .

kuklaada

Nowy
Punktów
0

Witam!
Witam,
Na forum znalazłem się poprzez wyszukiwarkę G, poszukuje wsparcia w użytkowaniu Renalut Clio IV, pierwszy raz jestem posiadaczem tej marki.

Liczę na wsparcie
AK

TIGER 76

Nowy
Punktów
0

Witam!
ford fokus mk4 silnik 1.0 ecoboost 125 km pracuje jak traktor

Magdalena 1983

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Lubin

Witam!
Witam wszystkich kolegów ,o forum dowiedziałem się od kolegi .Hobbystycznie grzebie przy autach .

maxmc

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich.
Trafiłem tu przypadkiem...może się czegoś nauczę!

KABOK

Nowy
Punktów
0
Miasto
warszawa

Witam!
witam wszystkich użytkowników powyższego forum!
na forum trafiłem przeszukując internet w poszukiwaniu podpowiedzi i opisów problemów mechanicznych i elektrycznych związanych
z eksploatacją vw passatów b5, jako że w kilkunastoletnich zdarza się ich coraz więcej, niektóre z nich mogę rozwiązać ,,sam''.

Do góry Bottom