• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

gomimo

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam serdecznie. Stronę znalazłam dzięki przeglądarce internetowej:)
Automatyczne połączenie postów:

Witam serdecznie Stronę znalazłam dzięki przeglądarce internetowej.

Ostatnia edycja:

ANTARA1234

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich mam pytanie czy przy wymianie czujnika przy maglownicy to trzeba ją zdemontować czy jest dojście pozdrawiam

Sergiusz2248

Początkujący
Punktów
0
Witam wszystkich Po 10 latach pracy w innej branży postanowiłem wrócić do prowadzenia własnego warsztatu. Mam małe zaległości więc pewnie będę miał z milion pytań więc proszę o cierpliwość

Punktów
0
Miasto
Reda
Witam wszystkich użytkowników.

Mam pytanko. Posiadam HYUNDI-a rocznik 2017 z motorem 1.7 CRDI / 141 KM. Obecnie mam przejechanych kilometrów 120321. W książce serwisowej jest napisane, że powinienem przy tym przebiegu rozrząd poddać weryfikacji. Co to oznacza? Poddać weryfikacji. Żadne dziwne dźwięki nie dochodzą z komory silnika. Olej i filtry wymieniam co 13 tyś km. DPF czyściutki jak nowo położone prześcieradło. Przy 82 tyś km wymieniłem zestaw paska PK. No po prostu IGŁA. Czy coś się stanie jak nie wymienię rozrządu przy w/w przebiegu?

Ostatnia edycja:

romanjeden

Uczestnik
Punktów
6
Miasto
Wwa
Dzień dobry mam na imię Roman i hobbystycznie mechanikuje, pije dużo wódki i pale papierosy. Alkoholikiem nie jestem..... :)

Ramchiel71

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich, proszę o pomoc w rozkodowaniu radia Becker BE 7922 450001230 , z góry dziękuję

Punktów
0
witam wszystkich serdecznie :D

witam , potrzebuję Waszej pomocy w rozkodowaniu radia becker QO2 Sound 10
model no: BE6045
serial no: 38063422
A 004 820 16 86
z gory dziekuje

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom