• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Punktów
0
Witam. Aktualnie naprawiam radio w moim Espace. Tak się tu znalazłam. Doceniam pomoc setkom chcących a nie wiedzących jak. BRAWO. A poza tym robię wszystko co akurat mi jest potrzebne. Pozdrawiam.

Leekez

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich co lubią się podzielić swoją wiedzą o doświadczeniem z innymi :)

eservicebook

Początkujący
Punktów
1
www.e-servicebook.pl
Witam wszystkich :)
Nie jestem mechanikiem, ale użytkownikiem dwóch leciwych pojazdów :) Moi znajomi mechanicy sobie z nimi radzą, ale w wyniku rozmów z nimi , razem z kolegą z branży IT stworzyliśmy ciekawą platformę dla warsztatów oraz ich klientów. Jeśli administratorzy forum wyrażą zgodę napiszę więcej i mam nadzieję znajdą się tu chętni do potestowania jej oraz pomocy w ulepszeniu.
Tymczasem życzę wszystkim miłego tego gorącego dnia :)
Piotrek

Punktów
2
Witamy !
Forum znaleźliśmy przez jednego z naszych mechaników, który korzystał z pomocy społeczności.

W wolnej chwili zapraszam was na ogarnięcie naszych VLOGów ;)

Misza95

Nowy
Punktów
0
Miasto
Jarosław
Dzień dobry. Forum znalazłem w internecie. Zarejestrowałem się, ponieważ potrzebuje pomocy.

Punktów
0
Miasto
Wrocław
Witam
Forum znalazłem gdy potrzebowałem bardzo szczegółowych porad co do dobrych marek części samochodowych.
Potrzebuję pomocy przy doborze części do silnika.
Zajmowałem się serwisem elektroniki przemysłowej.

Do góry Bottom