• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Chudek

Początkujący
Punktów
-6
Cześć wszystkim!
Znalazłem to forum jak zacząłem szukać informacji o usterce ABS w mojej Lagunie 2.
Niestety, muszę przyznać że poziom tego forum jak i użytkowników jest bardzo mierne, jeśli chodzi o francuzy ...
A szkoda. Nic tutaj niestety nie znalazłem ;(
Szukałem też informacji na temat sygnałów dźwiękowych podczas odpalania silnika - ponad 10 specjalistów się wypowiedziało, ale żaden nie miał pojęcia co to może oznaczać ...
Zawód mechanika nie jest łatwy, więc pewnie nikt nie chce się dzielić swoją wiedzą, ale skoro są członkami tego forum to czego tu szukają ? Nowych klientów?
Chcą się dowartościować ? Czy może z nudów, bo brakuje im roboty ?
Na pewne pytania odpowiedzi brak - jak mawiał klasyk.
Pozdrawiam,

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
Witam wszystkich chciałem zmienić moją t4 na coś lepszego co polecacie?
Malucha, a tak na poważnie nie ten dział.
Automatyczne połączenie postów:

Cześć wszystkim!
Znalazłem to forum jak zacząłem szukać informacji o usterce ABS w mojej Lagunie 2.
Niestety, muszę przyznać że poziom tego forum jak i użytkowników jest bardzo mierne, jeśli chodzi o francuzy ...
A szkoda. Nic tutaj niestety nie znalazłem ;(
Szukałem też informacji na temat sygnałów dźwiękowych podczas odpalania silnika - ponad 10 specjalistów się wypowiedziało, ale żaden nie miał pojęcia co to może oznaczać ...
Zawód mechanika nie jest łatwy, więc pewnie nikt nie chce się dzielić swoją wiedzą, ale skoro są członkami tego forum to czego tu szukają ? Nowych klientów?
Chcą się dowartościować ? Czy może z nudów, bo brakuje im roboty ?
Na pewne pytania odpowiedzi brak - jak mawiał klasyk.
Pozdrawiam,
Widać twój zawód i twoja wiedza w nim objawia się pracy za tzw Pro bono lub na ładny uśmiech, kształtowałeś się w swoim zawodzie, żeby wszystkim rozdawać wiedzę za darmo na lewo i prawo? Tak po za tym jak sama nazwa mówi "Forum mechanika" dla mechaników a nie dla cebularzy wchodzących na forum po wiedzę za darmo i chcą sami naprawić gdzie po drodze zje..ą 3 inne rzeczy, szukaj dobrego mechanika i zapłać jak porządny obywatel a nie na tzw krzywy ryj i jeszcze masz dziwne pretensje, że nikt nie chce ci pomóc.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom