• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

sivyx

Bywalec
Punktów
10
Miasto
Suwałki
Siema jestem Szymek. Zainteresowania: Elektryka samochodowa. Posiadam: Kess, Ktag, Autocom, Diagzone, Scanmatik 2 pro, Pcm Flasha, Odis, VCDS, Xentry, CLIP Renaut, OPCOM, xproga x2, carproga i jeszcze trochę ale już mi wymieniać się nie chce:)

kapelan84

Nowy
Punktów
0
Miasto
Zabrze
bequiet.slask.pl
Moje uszanowanie. Jako nowy forumowicz chciałbym wszystkich pozdrowić i życzyć wszystkiego dobrego w nowym roku. Zajmuję się wygłuszaniem samochodów.

Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich na grupie i pozdrawiam

Marszall

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich! Cieszę się że funkcjonuje to forum. Wierzę że nie zniknie bo dużo dobrych for poszło na fejsbuki. Pozdrawiam!

Punktów
1

Witam!
Witam panowie mega pomocne forom pozdrawiam wszystkich zmechanizowanych

emil429

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bolków
Witam wszystkich korzystam już jakiś czas z tego forum i jest bardzo pomocne, sorki że dopiero teraz się z wami wszystkimi witam.
Pozdrawiam serdecznie.

Punktów
0
Miasto
Puławy
Witam serdecznie wszystkich użytkowników.
Zamierzam założyć przydomowy punkt wymiany opon. Na razie jest to tylko zamiar i powolne gromadzenie narzędzi.

Do góry Bottom