• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

legwan69

Nowy
Punktów
2
Miasto
zielona góra
witam wszystkich

Zaq

Uczestnik
Punktów
2
Miasto
Mazowieckie
Witam wszystkich na forum!
Zawodowo nie zajmuję się naprawami, ale mechanika pojazdowa, to moje zainteresowanie. Trochę "grzebałem" czasem przy silnikach, i nie tylko, więc może się przydam.
Oczywiście dużo będzie można się dowiedzieć od Kolegów, którzy to robią na co dzień.

rysko1

Nowy
Punktów
0
Miasto
Birr Co. Offaly Ireland
pogoda typowo irlandzka. U nas dziś przez 3/4 dnia padał deszcz, ale za to temperatura około 12 na plusie a ciemno robi się około 18:15 naszego czasu czyli o godz. 19:15 polskiego.
W tym roku jedna z najsurowszych zim w historii trwała aż miesiąc, a skończyła się w 2 dzień świąt Bożego Narodzenia (w środkowej części Irlandii). Jak oglądam Wiadomości, lub fakty z Polski to bardzo się ciesze, że tu jestem i nie marzne już 5 zimę, ale za to latem będę tęsknił za słońcem bo jak przyjdzie pora deszczowa w czerwcu to może trwać do listopada
Pozdrawiam z Krainy deszczowców - Karamba

qbix

Nowy
Punktów
2
Miasto
Zabrze
Witam, "mechanikuje" sobie w czasie wolnym przy autach swoich i znajomych, a pracuje jako ślusarz/spawacz. Kocham samochody.

makabi

Początkujący
Punktów
0
Miasto
WLKP
Witam wszystkich,jestem posiadaczem,, superowskiej renówki,, i cieszę się,że takie forum istnieje bo pomaga użytkownikom aut takim jak ja.SZACUNEK DLA KOLEGÓW KTÓRZY NAS WSPOMAGAJĄ !!!!!!

Do góry Bottom