• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Dzmech

Nowy
Punktów
0
Witam serdecznie
Automatyczne połączenie postów:

Potrzebuje informacji odnośnie etapów dokręcania śrub głowicy cylindrów silnika 2.5CRD Chrysler Voayager
Potrzebuje schematu i wartości momentów dokręcania śrub glowicy
Pozdrawiam

sebus1234

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam potrzebuje kodu do radia iveco daily 2017r.jakie kody są potrzebne z radia

Punktów
0
Witam, właśnie założyłem konto, mam nadzieję że znajdę odpowiedzi na moje pytania i będę mógł pomóc. Pozdrawiam

Sprytny 2

Nowy
Punktów
0
Miasto
Łódź
Witam wszystkich serdecznie !

Potrzebuję pomocy ,chodzi o Renault Clio 3 1,2 16v ktoś udzieli pomocy ?

Ostatnia edycja:

ArinKaski

Nowy
Punktów
0
Hej wszystkim, nowy na forum z zawodu mechanik chodź od 10 lat w tym nie robię xD

Pawel_DG74

Nowy
Punktów
0
Miasto
Dąbrowa Górnicza
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich użytkowników. Forum znalazłem jakby inaczej przez wujka googla. Jestem elektromechanikiem maszyn i urządzeń przemysłowych, ale moją prawdziwą pasją są samochody

Witam wszystkich użytkowników. Forum znalazłem jakby inaczej przez wujka googla. Jestem elektromechanikiem maszyn i urządzeń przemysłowych, ale moją prawdziwą pasją są samochody

KRIS 10

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich, chciałbym wyłączyć immo w Passacie b4 . (028 906 021 AT)

Ostatnia edycja:

hanusia12

Nowy
Punktów
0
Miasto
Jasło

Witam!
Witam wszystkich użytkowników, jestem tu nowa i proszę o pomoc
Witam
Kod do radia znalazłam, ale nie wiem jak go zaprogramować
Po wpisaniu kodu, nie wiem który klawisz wcisnąć aby zapamiętał
Kod wprowadzam bez problemu, lecz potem nie reaguje na żadne klawisze
Radio to Blaupunkt, samochód Nissan Micra k12 lift rok prod 2008
Bardzo proszę o pomoc

janstop

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Tarnów
Witam. Jestem nowy na forum. Nie jestem mechanikiem. Jestem elektronikiem. Do tej pory zajmowałem się naprawą różności. Ale zaczyna mnie interesować elektronika samochodowa. I właśnie dla tego zarejestrowałem się na tym forum. Mam też takie pytanie dla doświadczonych elektroników samochodowych. Od czego powinien zacząć taki początkujący jak ja. Może są jakieś materiały do poczytania?

Szczepak

Nowy
Punktów
0

Witam!
Witam

Witam, potrzebuje pomocy…
Potrzebuje kodu do radia Honda Jazz 2010
S/N 28006819

Dziekuje!

Załączniki

• IMG_2400.jpeg
    IMG_2400.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 1
Do góry Bottom