• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

domel82

Nowy
Punktów
0
Miasto
Rybnik
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich
Automatyczne połączenie postów:

Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam.szukalem problemu jaki mam z mojim peugeot 206 i tak wlasnie

Witam!
Witam.szukajac usterki w mojim peugeot 206 znalazłem was szukam pomocy od fachowców i prubuje zrobić to sam zawsze się udaje jestem dostawca gastronomi też często mamy problemy z samochodami dlatego warto was zapytać o pomoc.pozdrawiam

Teraz pytanko takie peugeot 206 1.4 na przekręconym kluczyku nadmuch działa na wszystkich biegach zapalam silnik nadmuch przestaje działać.

Ostatnia edycja:

kris81

Nowy
Punktów
0

Witam!
Witam serdecznie wszystkich, zajmuje się hobbystycznie mechaniką, ciekawostkami z dziedziny Auto. Mam pytanie odnośnie kodu do radia FORD 5000,Seria NO. M049121,czy jest jakiś magiczny sposób na odblokowanie tegoż radia. Dziękuję bardzo za podpowiedź

peperoni

Nowy
Punktów
0
Dzień dobry wszystkim :)

Z uwagi na trudności w znalezieniu odpowiednich informacji , zwracam się do Was z prośbą w znalezienie schematu jak powinien być ustawiony pasek rozrządu i koła względem siebie w silniku 2.0 HDI 109 KM citroen C8

mws

Nowy
Punktów
0
Miasto
Italia
witam wszystkich
Opel astra g 1.7 dti swieci sie kontrola ecu komputer wskazuje bląd P0100 nieprawidlowy sygnal przeplywomierz powietrza . wedlug was przeplywka do wymiany czy cos innego
dzieki za pomoc

Angeleta

Nowy
Punktów
1
Witam wszystkich.
Mam problem. Zregenerowałam wtryski Delphi w KIA RIO III. Mechanik odpowietrzał wtryski na zapiętych wtyczkach. Samochód nie chce odpalić. Jak odpowietrzyć wtryski delphi? Czy stół powierniczy pomoże?

Punktów
0
Witam Wszystkich

Ford S max 2013, możecie podpowiedzieć gdzie szukać sterownika Air Bagów? Bo muszę wymienić

Do góry Bottom