• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

B

BEEP.rent

Witam wszystkich :) Specjalizuję się w pojazdach zastępczych dla serwisu. Rozszerzenie oferty warsztatu o auto zastępcze dla klienta. Uproszczenie procesu wydawania i odbierania auta zastępczego od klienta. Optymalizacja tego procesu. We wszystkich tego typu zagadnieniach postaram się pomagać na forum.

Załączniki

• BEEP Auto dla Serwisu.pdf
    4,3 MB · Wyświetleń: 5

kw.konrad

Początkujący
Punktów
0
Witam zakręconych i pasjonatów motoryzacji jestem emerytem często grzebiących w motorkach ale tylko swoich

Włodek 27

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich użytkowników bardzo serdecznie. Na Wasze forum trafiłem przypadkowo. Jestem tylko użytkownikiem aut ale lubię wiedzieć o nich jak najwięcej.

Punktów
0
Miasto
Breda
Witam szanowne grono MECHANIKÓW
Na imię mam Przemek, pracuje jako mechanik prawie 10 lat. Bardziej z pasji i hobby niż zarobkowo(odbębnić 8 godzin nie przykładać się i nie rozwijać wiedzy to nie dla mnie)
Coś tam potrafię ale dopiero się uczę mogę wesprzeć czasami jakimiś schematami i doświadczeniem ale i nieraz pewnie będę prosił o pomoc. Miłego weekendu

Punktów
0
Witajcie! Dołączyłem do forum po przeczytaniu artykułu o Was w jednym z magazynów. Jestem pasjonatem technologii i uwielbiam dzielić się wiedzą na temat sztucznej inteligencji. Cieszę się, że mogę być tutaj z Wami!

access400

Nowy
Punktów
0
Miasto
Gdańsk
Witam
Fajnie ze jest kolejne forum, niech sie rozkreca i pomaga nam wszystkim pozdrawiam

Marajan

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich forumowiczów. Nazywam się Marcin i jestem mechanikiem - amatorem :)

Do góry Bottom