• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

BJJ04

Nowy
Punktów
0
Siema . Super forum. Powoli ogarniam ,ale emerytce jest truniej. Ludzie . Zgubiłam GROT sam grot do kluczyka do Peugota 406 . Wypadł z obudowy. Był na wcisk. I nie ma go. Szukam od kilku dni. ale niestety bez powodzenia. Proszę o pomoc i prosze pisać do mnie jak do dziecka 5 lat ,bo naprawde nie mam pojecia co się robi w takim momencie. ASO nie , poniewaz samochód jest mniej wart niż usługa.

rudzik12

Nowy
Punktów
0
Cześć wszystkim.
Domorosły mechanik, większe naprawy zlecam profesjonalistom.
Mazda 626 GE 1992 2.0, Citroen Xsara Picasso 2004 HDI.
Pozdrawiam.

kamil3454

Nowy
Punktów
0
siema mam mały problem z delphi 150e niechce czytać samochodu świeci się na niebiesko cały czas nie może znaleźć com ani vci program Delphi 2016 z płyty z zestawu win 10

ggajewski2

Nowy
Punktów
0
Miasto
Opole lubelskie
Witam wszystkich serdecznie
Automatyczne połączenie postów:

Proszę o pomoc w rozkodowaniu radia
Kupiłem auto i rado bez bezpiecznika
Po założeniu wola o kod
Radio to Blaupunkt -werke gmbh
BP234621248889
Bardzo dziękuję

Melosek

Nowy
Punktów
0
Witam, wszystkich jestem Melosek. W mechanice pojazdowej jestem laikiem ale zasada znajdź to naprawię

Ewelaewela86

Początkujący
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam,
Chciałam się przywitać :) i podziękować za przyjęcie :)
Znalazłam się na forum przez wyszukiwanie odpowiedzi na temat awarii mojej Astry j 1.4 turbo.

Do góry Bottom