• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

dante1903

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich. Znalazłem to forum przez przypadek bo szukam pomocy przy kodzie do radia bo po wymianie aku jest potrzebny. Nie wiedziałem, że takie coś ja Nissan Note potrzebuje podtrzymania przy wymianie i teraz już wiem że tak ;)

tomsko

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmuje
Automatyczne połączenie postów:

Witam wszystkich na forum

Ostatnia edycja:

Darecki81

Początkujący
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich bardzo cieszę że znalazłem te forum

pająk1993

Nowy
Punktów
0

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!

Witam!
Witam wszystkich miłośników motoryzacji którzy lubią się dzielić wiedzą Ja jestem także miłośnikiem Motoryzacji i mam nadzieję że też będę mógł kiedyś komuś pomóc

Punktów
0
Miasto
Strzyżów

Witam!
Witam.
Lubię naprawiać i bawić się mechaniką , nie zawsze jednak wszystko się wie więc warto poczytać i poszukać podpowiedzi na nierozwiązane problemy.

Punktów
0
Miasto
Poznań
Witam wszystkich serdecznie,może ktoś mi podpowie co mam zrobić zacina sie tylna wycieraczka zrobi z 2 obroty,a potem staje w dowolnym miejscu. Nissan micra k12 rok 2004.

Do góry Bottom