Noi co w związku z powyższym?witam
wszystkich
jestes posiadzaczem dwóch hond accord vii 2008 i civic viii 2008 oba z silnikami 2.2cdti
No ta , jak nie jestem posiadaczem hond to co mam zrobić??? Treger?Noi co w związku z powyższym?
WitamRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
I o zdrowie pytamWitam

Witam, trafiłem tu po wtyczce ABS.Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!

Po czym poznać że to Bot?To je Bot Vicia
Widze jak banuję za bota i tak samo rejestracja, przywitanie, chwila ciszy i potem spam Chiński. Nie wszystkie ale większośćPo czym poznać że to Bot?
Toć ja też pamietam że się witalem też a nie jestem Botem..
Na jakim celu te Boty bo nie mogę rozkminić
Toć ja to dopiero pokapowałem że ty moderator jesteśWidze jak banuję za bota i tak samo rejestracja, przywitanie, chwila ciszy i potem spam Chiński. Nie wszystkie ale większość

Ojć, dopiero teraz?Toć ja to dopiero pokapowałem że ty moderator jesteś![]()
Lepiej teraz niż w ogóleZnaczy , wiedziałem pryndzy ino ,jak zadawałem te pytanie o tych botach skąd wiesz że to boty...a ty przecież jako moderator to masz wgląd ...i tak wczoraj nie zjarzyłem twojej odpowiedzi a już głupio mi było się dopytywać o szczegółyOjć, dopiero teraz?Lepiej teraz niż w ogóle
PrzepraszamWitam wszystkich