• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

andy21

Nowy
Punktów
0
Witam jestem użytkownikiem aut. Potrzebuję kodu do radia Blaupunkt GMBH 7612001921 BNO 881, 7M3 035 191 D, VWZ1Z7J9241694. Tyle było na obudowie. Pozdrawiam

kris.112

Nowy
Punktów
0
Miasto
Wilcza Góra
Cześć, szukałem źródeł pozyskania schematów elektrycznych czasem sam będę mógł z czymś pomóc ale czasem też są potrzebne mi na CITO, więc może i wy pomożecie :)

mariuszss

Nowy
Punktów
0
Dzień dobry. Na co dzień zajmuje się automatyką przemysłową, w wolnych chwilach próbuje coś "naprawić" ;)

Szlifiera

Nowy
Punktów
0
Miasto
Bydgoszcz
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Cześć wszystkim!
Forum polecone przez znajomego. Na codzień zajmuje się mechaniką pojazdów dwudrogowych/specjalnych.
Prywatnie graciarz :)

adamz126

Nowy
Punktów
0
Witam, mam Opla Vivaro 2017 z Navi i potrzebuję kod do radia, czy ma ktoś jakiś pomysł?

Załączniki

• IMG_20240828_164720.jpg
    IMG_20240828_164720.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 0

orgos

Nowy
Punktów
0
Miasto
Człuchów
Witam Wszystkich obecnych
Dłubie coś tam, forum znalazłem chyba jak większość z google. Pozdrawiam

krzymi

Początkujący
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich. Potrzebuje pomocy z moim Peugeotem 508 z nagłośnieniem jbl. Zginął dźwięku z głośników tzn czasem się pojawia na parę sekund. Na wyświetlaczu wszystko działa. Wymieniałem głośnik, wzmacniacz, radio i to samo. Pokazuje usterkę cewki trzeciego pudła basów i głosowania tylnych lewych drzwi. Zamiana głośników nic nie daje. Gdzie szukać przyczyny lub pomocy

adamiwan

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich

Mam pytanko dotyczące Peugeota 206cc a w rzeczywistości o jego składany dach.
Tzn. po zamknięciu dachu i zabezpieczeniu uchwytami wjeżdżając na nierówność po prawej stronie słychać dźwięk jak by dach był niedomknięty...taki stukot. Doczytałem się że można te zaczepy w jakiś sposób regulować.
No właśnie tylko w jaki sposób?
Pozdrawiam

dybsonek

Nowy
Punktów
0
Miasto
SIERADZ

Witam!
Witam wszystkich.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry Bottom