• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Radziu82

Nowy
Punktów
0
Miasto
Ostrowiec Świętokrzyski
Witam wszystkich. Jestem mechanikiem amatorem, wszystkiego uczę się sam. Grzebanie w samochodach to moja pasja Satysfakcję sprawia mi zwłaszcza diagnozowanie co nęka różne cuda techniki motoryzacyjnej

MichałTBG

Nowy
Punktów
0
Miasto
Tarnobrzeg
Witam wszystkich!
Mam nadzieję, że uda się wspólnie uporać ze wszystkimi zagadkami, które napotykamy w naszej branży.
Pozdrawiam z Tarnobrzega.

jonsl

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich na forum.jonsl

Kuba372.01

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam może mi ktoś doradzić mam zamiar kupić Opla Vivato z silnikiem 1.6 120km z 2015 r przebieg 250 tys km za 18 tys zł tylko z uszkodzonym silnikiem prawdopodobnie uszczelka pod głowicą moje pytanie warto to robić jakieś wady tych aut i zalety ?

lewir

Nowy
Punktów
0
Miasto
Brwinów

Witam!
Witam Wszystkich serdecznie,
Nie będę ukrywał, że znalazłem się tutaj w nadziei, że uzyskam wsparcie w rozwiązywaniu czekających mnie problemów :)
Otóż mój kochany synek kupił VW T4 z 1999r i od zeszłego roku przerabiamy go na mini kampera. Ale pojawił się problem: w dowodzie autko ma silnik 1.9TD ABL, a w rzeczywistości 1.9TDI chyba AHU... A do tego zero schematów elektryki i mnóstwo "rzeźby" w kabelkach.
Ja z zawodu jestem elektronikiem (tzw. starym) i bez schematów nie wkładam rąk w urządzenie... Jak więc mam założyć alarm czy zdiagnozować niedziałający w autku układ.
Bycie tu daje mi nieco komfortu, bo czytając istniejące posty widzę, że jest tu sporo Ludzi lubiących pomagać.
Pozdrawiam
lewir

DMIL

Nowy
Punktów
0
Miasto
Zagreb
Lijep pozdrav kolege . Pozdravljam vas iz Hrvatske . Ako treba kakva pomoc zato sam ovdje da pomognemo jedno drugome . Preko 20 godina radim sa autima . Limarije , Mehanike , Elektronike , lakiranje .. sve sta se tice auto -moto svijeta . Razne prerade , eto jedne sada ubacivam u golf mk4 R32 4motion motor iz porsceh 3.6 i sve ostaje . Uvjek nesto interesantno . Pozdrav svima

owca1983

Nowy
Punktów
0
Witam potrzebuje pomocy przy odkodowaniu radia w Opel Vivaro 2013 z góry dziękuję

Załączniki

• 1726085512560..jpg
    1726085512560..jpg
    2,6 MB · Wyświetleń: 2
Do góry Bottom