wojtas-m07
Nowy
Witam wszystkich
Witam. znalazłem forum podczas szukania informacji o momentach dokręcania. Jestem od niedawna posiadaczem Toyoty CelicyVI ale muszę zrobić w niej kapitalny remont.Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam wszystkich pasjonatów i znawców tematu motoryzacyjnegoRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam wszystkich na forum
WitamRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!

Witam mam problem z fiatem brawo 1.6 jtm dizel z roku 2014 auto wpadło w tryp awaryjny po wykasowaniu inspekci oleju i znaiomy mówi że oprogramowanie siem wysypało Wien zaprowadziłem do elektryka i nie może tego ogarnąć mówi że tylko serwis w asoRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!