• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

tower10

Nowy
Punktów
0
Miasto
Wrocław
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam serdecznie :) Jestem wiekowym uzytkownikiem wiekowej Audi A4 b5 1,9 TDI z 1998r. Czasem trzeba ją naprawić, stąd moja wizyta na forum. Pozdrawiam

Rafal90!

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich serdecznie… jestem początkującym więc proszę o wyrozumiałość:) pozdrawiam wszystkich i co złego to nie ja:)

Punktów
0
Witam użytkowników forum!
Zajmuję się motoryzacją hobbystycznie od wielu lat, a szczególnie interesuję się marką BMW, częściami do tych samochodów oraz trochę elektroniką. Mam również wiele schematów elektronicznych do BMW.
Mam nadzieję, że nieraz będę mógł Wam pomóc.
Życzę miłej niedzieli!
Pozdrawiam!
Witam właśnie mam problem z BMW E39 3 l dieslem w automacie świeżo co ją nabyłem problem jest taki auto po rozgrzaniu chodziło w tryb awaryjny do trzeciego biegu gdy auto kupowałem wsteczne wszystko wchodził również jechał na wstecznym po powrocie do domu dziś na rano próbowałem wbić wsteczny i niestety nie było myślałem że jest zatkany filtr skrzyni i wymieniłem olej również ale niestety nic nie pomogło w tym momencie skrzynia nie wchodzi w tryb awaryjny biegi elegancko zmienia nie pokazuje jakiegoś przegarzewania się oleju w skrzyni żadnych błędów ale niestety brak wstecznego od czasu do czasu również szarpnie jak się wrzuci na neutral tak jakby chciała ruszyć czy ktoś może w tym mi pomóc bo niestety pomysły mi się kończą możesz sterownik

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
976
Miasto
PGS
Tomaszu ... ile dałeś za fure ? Na jaką inwestycje jestes przygotowany w tak " fajnym " aucie ?

Punktów
0
Cześć wszystkim! Użytkuję i naprawiam JTD, mam nadzieję, że znajdę tu pomoc i sam będę mógł służyć radą.

Do góry Bottom