Witam serdecznie i dziękuję za przyjęcieRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam serdecznie i dziękuję za przyjęcieRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam wszystkichRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
Witam wszystkich serdecznie jestem tu nowy na forum.Mam problem z automatyczną skrzynią biegów do Nissana Qaschkei 1.6 diesel.Oznaczenie skrzyni 3WX1B Auto czasami nie przełancza na dźwigni przesówam na Pozycjè D i samochód nie jedzie.Czasami po właczeniu pozycji D zaczyna jechac ale nie przełancza tak jak powinno.W stacji ASO odczytali następujące błędy:skrzynia 31036-4EB0A P0776 w języku niemieckim DRUCKREGELUNGSSOLENOID B.oraz P17F0 CVT RATTERN.Witam Państwa. Trafiłem tu szukając pomocy, chętnie też udzielę jej jeśli będę potrafił. Diagnosta SKP i strażak na codzień, technik mechanik z zawodu ![]()
Witam. Szukam info. jak odczytać Cod radia sam. VW ?Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
Hej Witam na forumRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!