• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

95cpc

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
95cpc.pl
Cześć wszystkim!

Jako nowy użytkownik forum chciałem się przywitać i od razu zaznaczyć, że jeśli ktoś ma pytania dotyczące pracy kierowców zawodowych, transportu, przepisów, czasu pracy czy uprawnień, to chętnie pomogę!

Na co dzień zajmuję się szkoleniami dla kierowców zawodowych – kod 95, ADR, czas pracy, obsługa tachografów, a także przepisami dotyczącymi transportu w Polsce i za granicą. Jeśli ktoś zastanawia się nad wejściem w branżę transportową, chce zdobyć uprawnienia albo po prostu rozwiać wątpliwości dotyczące przepisów, zapraszam do dyskusji.

Wiem, że forum jest głównie o mechanice, ale transport i motoryzacja idą w parze, więc jeśli pojawią się pytania związane z pracą kierowcy zawodowego, licencjami czy wymaganiami dla firm transportowych, postaram się pomóc.

Pozdrawiam i do zobaczenia w wątkach!

Gerd

Nowy
Punktów
0
Witam Państwa. Trafiłem tu szukając pomocy, chętnie też udzielę jej jeśli będę potrafił. Diagnosta SKP i strażak na codzień, technik mechanik z zawodu ‍♂️
Witam wszystkich serdecznie jestem tu nowy na forum.Mam problem z automatyczną skrzynią biegów do Nissana Qaschkei 1.6 diesel.Oznaczenie skrzyni 3WX1B Auto czasami nie przełancza na dźwigni przesówam na Pozycjè D i samochód nie jedzie.Czasami po właczeniu pozycji D zaczyna jechac ale nie przełancza tak jak powinno.W stacji ASO odczytali następujące błędy:skrzynia 31036-4EB0A P0776 w języku niemieckim DRUCKREGELUNGSSOLENOID B.oraz P17F0 CVT RATTERN.
czy może ktoś pomóc lub podać namiary do kogoś kto by mogł to naprawić?
Za pomoc z góry dziękuję.
Pozdrawiam

Do góry Bottom