Dzozef1977
Nowy
Witam serdecznie
Witam. Pacjent Honda crv 3. 2.0 automat. Podczas jazdy przy obrotach silnika 1500 pojawia się drżenia zawieszenia, na wyższych obrotach problem znika. Miał ktoś podobny problem?Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!

Witam dzięki za przyjęcieRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam wszystkichRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!

Cześć, jestem mechanikiem samochodowym od ponad 15 lat a to forum mechaników polecił mi jeden z moich klientów więc i jestem!Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
Cześć, jestem Mateusz. Jestem mechanikiem ale przemysłowym. Czasem jak coś potrzeba zrobić przy aucie to kombinuje sam bo to lubię. Trafiłem tu szukając pomocy i odpowiedzi na to czego nie mogę znaleźć.Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!