• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

pawelnak0673

Początkujący
Punktów
3
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich serdecznie,
Mechanika koi moje nerwy. Lubię i nie poddaję się.

marwaw20

Nowy
Punktów
0
Miasto
Olkusz
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!

Witam!
Witam, dzięki za dodanie do forum .
Zajmuje się mechanika osobowek chętnie pomogę w różnych tematach.

Piotr0208

Nowy
Punktów
0
Miasto
Piła

Witam!
Witam serdecznie. Poszukuję schematów skrzynek bezpieczników do Renault Grand Espace IV 2.0t 2006r.
Padła mi klima w moim Espasito. Gaz jest niedawno nabijałem i sprawdzałem ,dioda klimy świeci ,ale nie załącza .Pierwsze chciałbym sprawdzić bezpieczniki tylko nie bardzo wiem które są od klimy.

Tegesso

Nowy
Punktów
0
Miasto
Wiązów
Witam wszystkich! Forum znalazlem przypadkowo. Zajmuję sie własnoręcznymi naprawami swojego auta.

Punktów
0
Miasto
Zamość

Witam!
Witam serdecznie.
poszukuję danych silnika Kona 1.0, G3LC, ciśnienie sprężania w cylindrach, czasookres eksploatacji łańcucha rozrządu wg katalogu, co ile olej wymiana itp. podstawowe dane, z góry dzięki, Pozdrawiam

drag16

Nowy
Punktów
0
Witam forumowiczów mam nadzieję że będę mógł pomoc i będę wdzięczny za pomoc pozdrawiam

Do góry Bottom