Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Witam,
mam na imię Maciek, mieszkam niedaleko Lublina. Moja przygoda motoryzacyjna to 3 pojazdy dwukołowe- Ryś Mr01, shl m11 i simson s51. Z mechaniką mam wiele wspólnego na studiach, tak jak z inżynierią i konstrukcją maszyn.
Pzdr
Witam wszystkich forumowiczów.
Jestem związany z motoryzacją od czasu studiów. Pracowałem jako mechanik, "krawaciarz", handlowiec a teraz zajumuje się między innymi tematyką Stacji Kontroli Pojazdów.
Mam nadzieję korzystać z wiedzy forumowiczów a także służyć swoją w razie pytań kolegów i koleżanek.
Witam wszystkich. Jak tylko znalazłem to forum postanowiłem się zarejestrować by móc korzystać z Waszej wiedzy i doświadczenia. Mam nadzieję że wyciągnę dla siebie to czego szukam. Pozdrawiam
Witam Wszystkich Użytkowników na forum. Bardzo się ciesze,że mogę do Was dołaczyć i mam nadzieję,że miło i aktywnie spędze tutaj czas. Branżą motoryzacyjną zajmuje sie od dawna.