Td2 i ediag plus to to samo. Tą małą bierz śmiałoOk bardzo ci dziękuję za pomoc .czyli normalnie brać ta kostkę która wysłałem wyżej( malutką ) ? Bo thinkdiag2 jest lepszy od ediag plus ? I na nich też mogę diagzone normalnie wgrać ?
Podeślij numer sn raczej ogarniemyA czy jest opcja ogarnięcia któregoś z programów na moim tablecie i głowicy z Launch? Mam x431 euro pro 5 i aktualizacje się skończyły.
Pozdrawiam serdecznie
Wysłałem sn na privPodeślij numer sn raczej ogarniemy
witam, mam kostkę mucar driverscan i zainstalowany dedykowany soft ale czy można coś innego na tym uruchomić diagzone lub xpro5. W numerze SN występują litery. Ewentualnie jaki byłby koszt fleszowania? Z zasadzie to poszukuję funkcji deaktywacji start/stop w oplu 2023Podeślij numer sn raczej ogarniemy
Na td2 jak ma litery odblokuje. Mucara z literami nie odblokujesz.witam, mam kostkę mucar driverscan i zainstalowany dedykowany soft ale czy można coś innego na tym uruchomić diagzone lub xpro5. W numerze SN występują litery. Ewentualnie jaki byłby koszt fleszowania? Z zasadzie to poszukuję funkcji deaktywacji start/stop w oplu 2023
A jakiej wagi jest plik do pobrania dla opla w td2 /thinkcar, diagzone/. Może w funkcjach specjalnych jest opcja wyłączenia "s/s" lub chociaż odwrócenie sposobu działania. Serwis twierdzi że trzeba przeprogramować sterownik ecu.Na td2 jak ma litery odblokuje. Mucara z literami nie odblokujesz.
w takim oplu nie zrobisz, ecu trzeba ruszaćA jakiej wagi jest plik do pobrania dla opla w td2 /thinkcar, diagzone/. Może w funkcjach specjalnych jest opcja wyłączenia "s/s" lub chociaż odwrócenie sposobu działania. Serwis twierdzi że trzeba przeprogramować sterownik ecu.
Serwis słusznie twierdzi i to nie w każdym ecu da się to wykonaćA jakiej wagi jest plik do pobrania dla opla w td2 /thinkcar, diagzone/. Może w funkcjach specjalnych jest opcja wyłączenia "s/s" lub chociaż odwrócenie sposobu działania. Serwis twierdzi że trzeba przeprogramować sterownik ecu.