M
Mattizlotaraczka
nie zloszcze, tylko moze byc masa rzeczy spapranych przez innych " supermechaniorow". kupilem kiedys Bx-a, auto mi sie podobalo jakies 13 lat przebieg 150 tys. i widac bylo ze mechanicy robili co pojecia o hudraulice nie mieli. nawet ja nie wiedzialem dlaczego wywala przewod lhmu, ale sie zapytalem cytryniarzy i juz wiedzialem. i bledy tzn. farfocje innych poprawialem jeszcze w nim z 5 lat, i ja i gosciu spec od cytryn. tu jest szybko szybko bo klient sie spieszy i tanio chce, a w ogole to biora robote na cene, nie na godziny, i potem ida na skroty. I kuswa co widzialem, to oczy przecieralem. Jak naprawiali zjechane pierscienie na tlokach ropa przelewala sie do miski olejowej w Bmie benzyna ? a dodamy dodatek do oleju bedzie gestszy i ciszej bedzie pracowal. Kuswa w firmie co 250 aut miesiac sprzedawala od 15 tysia do 150 tysia wartychpo co sie złoscisz -nerwy twoje ale nie ma sensu .kazdy chce Ci pomagac -czasem nie wychodzi![]()

kolega lechtak to ładniej napisał pomyśl troszke to naprawde nie boli,już dawno piwo mi tak nie wchodziło